Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
söndag, 27 januari 2013 12:43

Psoriasisläger i Falkenberg 2012

 

Under en vecka i somras anordnade Psoriasisförbundet ett läger på Bobergsgården i Falkenberg där årets tema var att lära sig må så bra som möjligt med psoriasis. 

tisdag, 13 november 2012 21:36

Hur går en behandling till?

Så här går en medicinsk fotvårdsbehandling till hos Cias Fotvård:

Först får fötterna sitta i ett varmt, väldoftande och uppmjukande fotbad. Därefter torkas de torra med en mjuk handduk av ekologisk bomull. En övergripande ”besiktning” av fötterna görs och sedan klipps, rensas och slipas naglar och nagelband. 

måndag, 05 november 2012 10:19

Tips för fina fötter

Ta hand om dig själv och dina fötter i höst. Du vet säkert hur du ska göra men grejen är att det ska bli av. Våra fötter utsätts varje dag för stora påfrestningar och är faktiskt värda att bry sig om, så prioritera in en stund ibland för en egen liten fotspabehandling. Det är avkopplande för både kropp & själ och ger en känsla av vardagslyx.

 

Så kom då dagen de löpsugna väntat på.

Morgonen och förmiddagen bjöd på rejält med regn och det var nog många som trodde att solen skulle lysa med sin frånvaro även under eftermiddagen.

Aloe vera gel är en fantastiskt bra produkt att ha hemma, framför allt i dessa dagar när huden kanske har fått för mycket sol.

Lider du av nagelsvamp?

Prova då Nåva Nagelgel.

Gelen innehåller bl. a den aktiva ingrediensen 1,5 Pentanediol som botar och motverkar uppkomsten av nagelsvamp

torsdag, 05 april 2012 15:09

Vad är medicinsk fotvård

Vad är skillnaden mellan vanlig fotvård/pedikyr och medicinsk fotvård?

Ordet pedikyr kommer från de latinska orden Pes= fot  och cura= vård, alltså fotvård , där man förbättrar utseendet på fötter och tånaglar.

måndag, 30 april 2012 20:04

Nagelsvamp

Misstänker du att dina tånaglar angripits av nagelsvamp? Om så är fallet så är du en av ca 350.000 svenskar som årligen drabbas av det. Nagelsvamp är den vanligaste nagelsjukdomen och det kan göra ont och ser inte speciellt trevligt ut.

Sida 2 av 2
Clear text