Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
tisdag, 10 december 2013 09:50

Heat Lotion & MSM

Julklappstips till den som tränar mycket. En blandning av Heat lotion och MSM verkar avslappnande på leder och muskler. Masseras med fördel in både innan och efter ett hårt träningspass.

Julpris 490kr, inkl. en tvättvante av ekologiskt odlad bomull (värde 65kr)

tisdag, 10 december 2013 09:49

Sockerskrubb

Underbar peeling som gör fötterna babymjuka.

98kr

söndag, 08 december 2013 20:25

Fotspa hemma

Njut av ett eget litet fotspa med Aloe Vera Gelly och Propolis som inpackning. Fotfil och en tvättvante av ekologiskt odlad bomull ingår. (värde 85kr)

450kr 

650kr och du får då även tofflor, sockersrubb och fotsalt i paketet. (ord. pris 793kr)

 

söndag, 08 december 2013 15:48

En dag för rekreation

Lördagen den 7/12-2013 hade Pilatesstudion och Cias Fotvård ett gemensamt event. Det var ett lyckat arrangemang där våra engagerade deltagare fick prova på ett stärkande pilatespass, lära sig en del om att vara närvarande i  nuet med mindfulness och slutligen en mjukgörande fotspabehandling med sockerskrubb och inpackning med aloe vera krämer och avslutningsvis en skön fotmassage. Mellan aktiviteterna fanns det tid för mingel med lite gott att äta och dricka. Några små nyttiga "snapsar" i form av färskpressad aloe vera juice serverades efter pilatespasset och gjorde oss alla lite extra pigga och glada.

Tack alla ni som var med och gjorde denna dagen till En bra dag för rekreation! 

onsdag, 20 november 2013 21:04

Samarbete med Pilatesstudion

Pernilla Dahnberg på Pilatesstudion och jag bestämde oss att träffas en dag och sitta och arbeta ihop. Eftersom vi jobbar som egna företagare kan det vara roligt att för en dag få en "arbetskamrat" att bolla idéer  och ta en fikapaus med. Vi valde att sitta på Coffice i Falkenberg och där föddes idén om att det skulle vara roligt att göra något tillsammans. Det resulterade i kommande aktivitet den 7/12 som vi kallar för:

Kom i balans i advent med en dag för rekreation.

Pernilla är fotograf men brinner för träning och hälsa och har därför utbildat sig till instruktör i klassisk pilates och mindfulness.

Pilates är en effektiv helkroppsträning som ger ökad rörlighet och stärker och balanserar kroppen på djupet.

Mindfulness handlar bl.a om att vara medvetet närvarande i nuet och med lite träning kan det ge positiva effekter som minskad stress och oro, bättre sömn och ökad koncentrationsförmåga.

Efter ett pass med pilates, träning i mindfulness och avslutningsvis en fotspabehandling med avslappnande fotmassage  tänker vi oss att den här dagen blir en riktigt skön dag för dig själv där du går hem glad och avslappnad men med mycket ny energi.

söndag, 28 juli 2013 13:05

Falkenbergs Stadslopp 2013

Lördagen den 27/7-2013 var det återigen dags för Falkenbergs Stadslopp och Cias Fotvård fanns på plats för att ge trötta fötter en energigivande fotmassage med Heat Lotion, Aloe First och MSM från Forever Living, vilket uppskattades av många. Dessa produkter används med fördel i samband med träning och bidrar till att minska träningsvärk och stela leder.

Under dagen fanns jag även tillgänglig för de som inte var med och sprang loppet och erbjöd kostnadsfri rådgivning om fötter och fotproblem och det gavs möjlighet att prova på de härliga Aloe Vera produkterna.

Detta var ytterligare en av många härliga folkfestsdagar i Falkenberg 2013. 

tisdag, 09 juli 2013 00:14

Alzheimerfonden

Fint diplom signerat Stefan Sauk, ordförande i Alzheimerfonden.

tisdag, 14 maj 2013 21:00

Hjärnslaget 12/5-2013

På Falkenbergs Golfklubb spelades i söndags tävlingen Hjärnslaget  som arrangeras på ett 30-tal klubbar runt om i Sverige till förmån för Alzheimerfonden. Cias Fotvård var med och bidrog till fonden genom att erbjuda fotmassage till trötta golffötter.

måndag, 06 maj 2013 16:49

Fothälsodagen 7 maj 2013

Fothälsodagen 7 maj 2013

Visste du att:

  • Problem med fötterna är fyra gånger vanligare hos kvinnor än hos män
  • Vårtor orsakas av virus
  • Diabetes är en...
Clear text