söndag, 08 december 2013 15:48

En dag för rekreation

Skrivet av 

Lördagen den 7/12-2013 hade Pilatesstudion och Cias Fotvård ett gemensamt event. Det var ett lyckat arrangemang där våra engagerade deltagare fick prova på ett stärkande pilatespass, lära sig en del om att vara närvarande i  nuet med mindfulness och slutligen en mjukgörande fotspabehandling med sockerskrubb och inpackning med aloe vera krämer och avslutningsvis en skön fotmassage. Mellan aktiviteterna fanns det tid för mingel med lite gott att äta och dricka. Några små nyttiga "snapsar" i form av färskpressad aloe vera juice serverades efter pilatespasset och gjorde oss alla lite extra pigga och glada.

Tack alla ni som var med och gjorde denna dagen till En bra dag för rekreation! 

Läs 1577 gånger Senast ändrad söndag, 08 december 2013 19:11
Cia

Jag heter Cecilia ”Cia” Ekenhard och startade Cias Fotvårdsklinik i Skrea den 5 december 2011.

Efter många år som affärsresekonsult skolade jag om mig till medicinsk fotterapeut vid Borås Yrkeshögskola, där jag tog min examen våren 2011.

Medicinsk fotvård innebär att jag gör en fotanalys och därefter behandlar jag eventuella problemområden samtidigt som båda fötterna genomgår en grundläggande behandling. Jag har även bred kunskap om hur sjukdomar som diabetes, psoriasis och reumatism kan påverka fötterna.

Jag är medlem i branschorganisationen Sveriges Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

Clear text