tisdag, 14 maj 2013 21:00

Hjärnslaget 12/5-2013

Skrivet av 
Fotmassage Hjärnslaget Fotmassage Hjärnslaget

På Falkenbergs Golfklubb spelades i söndags tävlingen Hjärnslaget  som arrangeras på ett 30-tal klubbar runt om i Sverige till förmån för Alzheimerfonden. Cias Fotvård var med och bidrog till fonden genom att erbjuda fotmassage till trötta golffötter.

I samarbete med Pro Quality och Active Golf flyttade Cias Fotvård till Falkenbergs Golfklubb där man fick man prova på en ny variant av "after golf". För endast 50kr kunde man njuta av en härlig fotmassage och behållningen på 900kr gick givetvis till Alzheimerfonden.

Till en början var det mestadels damer som vågade sig på att visa "fram fötterna" men frampå seneftermiddagen var det även en hel del herrar som lockades med. Tack alla för ert bidrag till fonden.

Läs 2221 gånger Senast ändrad tisdag, 14 maj 2013 21:57
Cia

Jag heter Cecilia ”Cia” Ekenhard och startade Cias Fotvårdsklinik i Skrea den 5 december 2011.

Efter många år som affärsresekonsult skolade jag om mig till medicinsk fotterapeut vid Borås Yrkeshögskola, där jag tog min examen våren 2011.

Medicinsk fotvård innebär att jag gör en fotanalys och därefter behandlar jag eventuella problemområden samtidigt som båda fötterna genomgår en grundläggande behandling. Jag har även bred kunskap om hur sjukdomar som diabetes, psoriasis och reumatism kan påverka fötterna.

Jag är medlem i branschorganisationen Sveriges Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

Clear text