onsdag, 20 november 2013 21:04

Samarbete med Pilatesstudion

Skrivet av 

Pernilla Dahnberg på Pilatesstudion och jag bestämde oss att träffas en dag och sitta och arbeta ihop. Eftersom vi jobbar som egna företagare kan det vara roligt att för en dag få en "arbetskamrat" att bolla idéer  och ta en fikapaus med. Vi valde att sitta på Coffice i Falkenberg och där föddes idén om att det skulle vara roligt att göra något tillsammans. Det resulterade i kommande aktivitet den 7/12 som vi kallar för:

Kom i balans i advent med en dag för rekreation.

Pernilla är fotograf men brinner för träning och hälsa och har därför utbildat sig till instruktör i klassisk pilates och mindfulness.

Pilates är en effektiv helkroppsträning som ger ökad rörlighet och stärker och balanserar kroppen på djupet.

Mindfulness handlar bl.a om att vara medvetet närvarande i nuet och med lite träning kan det ge positiva effekter som minskad stress och oro, bättre sömn och ökad koncentrationsförmåga.

Efter ett pass med pilates, träning i mindfulness och avslutningsvis en fotspabehandling med avslappnande fotmassage  tänker vi oss att den här dagen blir en riktigt skön dag för dig själv där du går hem glad och avslappnad men med mycket ny energi.

Läs 1532 gånger Senast ändrad onsdag, 20 november 2013 22:00
Cia

Jag heter Cecilia ”Cia” Ekenhard och startade Cias Fotvårdsklinik i Skrea den 5 december 2011.

Efter många år som affärsresekonsult skolade jag om mig till medicinsk fotterapeut vid Borås Yrkeshögskola, där jag tog min examen våren 2011.

Medicinsk fotvård innebär att jag gör en fotanalys och därefter behandlar jag eventuella problemområden samtidigt som båda fötterna genomgår en grundläggande behandling. Jag har även bred kunskap om hur sjukdomar som diabetes, psoriasis och reumatism kan påverka fötterna.

Jag är medlem i branschorganisationen Sveriges Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

Boka tid hos Cias Fotvård, nu på webben

 

 

Nu kan Du boka tid direkt från min hemsida. 

Välkommen!

 

Clear text