Första hjälpen vid trötta, ömma muskler och träningsvärk. Mjukgörande, värmande och avslappnande. Innehåller bl. a aloe vera, mentol och eukalyptusolja.

195 kr

"Aloe vera plantan på tub" som lugnar, mjukar upp och ger näring. Används på torr hud och för att dämpa ögonsvullnader, solsveda, brännblåsor och klåda efter insektsbett.

195 kr

Djupgående muskelgel med MSM (metylsulfonylmetan), ett ämne som finns i nästan alla våra celler. Används med fördel tillsammans med Heat lotion efter ett hårt träningspass för att minska stelhet och träningsvärk dagen efter.

295 kr

Skön crème som mjukar upp och återfuktar torra och fnasiga fötter. Tränger snabbt in i huden utan att kladda. Innehåller bl.a aloe vera, propolis och kamomill.

255 kr

Dryck av ekologiskt odlad Aloe vera gel med tranbärs- och äppeljuice för lite sötare smak.

290 kr

Dryck av ekologiskt odlad Aloe vera gel. Stärker slemhinnan i mag-tarmsystemet.

290 kr

För torr och krävande hud med t.ex. sprickor och förhårdnader.

Balanserar huden med hjälp av ämnen som karbamid, bivax, jojobaolja och aloe vera som tillför fukt, näring och en skyddande fettbarriär.

145 kr

Nåva Nagelgel mot nagelsvamp.

Gelen innehåller bl. a den aktiva ingrediensen 1,5 Pentanediol som botar och motverkar uppkomsten av nagelsvamp.

Används med fördel i kombination med Fot & handsalva special.

220 kr

Allpresan 2. 5% karbamid, för torr hud, 75ml

105 kr

Allpresan 3. 10% karbamid, för mycket torr hud, 75ml

115 kr

Allpresan fotsalva, 15% karbamid, 125ml

165 kr

"Vårtfri" är ett effektivt vårtmedel för barn och vuxna. Används endast en gång i veckan, är skonsamt och lättanvänd. Behandlingen är smärtfri och lämnar inga ärr.

285 kr

Nagelolja som stärker och skyddar dina naglar. Innehåller bl. a sesamolja, jojobaolja, mandelolja och eterisk citronolja.

70 kr

Epitact inlägg för fotsula förebygger och lindrar smärtor under framfoten.  Epitacts skydd för fotsulan innehåller Epithelium 26® och fungerar som en extra hud på trampdynan. Framfotsskyddet varar i flera månader och är maskintvättbart. Säljes parvis.

329 kr

Clear text